Konfirmation

Hold din konfirmation i Møllebæksalen og få en uforglemmelig dag. Nu kun 1999,-

Mangler du et festlokale til konfirmationen? Hold din konfirmation i Møllebæksalen og få en uforglemmelig dag. Kontakt os på booking@møllebæksalen.

Møllebæksalen er et stemningsfyldt forsamlingshus beliggende i naturskønne og idylliske omgivelser i landsbyen Tyvelse ved Susådalen – tæt på Ringsted, Sorø og Næstved og blot 12 minutters kørsel fra E20. Det er de perfekte omgivelser til konfirmanden, som ønsker en uforglemmelig dag med familie og venner.

Med forsamlingshusets køkkenfaciliteter er der god mulighed for at lave, anrette og opbevare festmiddagen. Rengøring er naturligvis altid inklusiv i vores faste, lave priser.

Der er plads til 50 festglade mennesker i lokalet. Udover selve festlokalet indeholder Møllebæksalen en rummelig entré med plads til overtøj, hyggeligt lounge-område med sofaer, gode køkkenfaciliteter, to toiletter og en lukket gård med legefaciliteter til de yngste gæster. Ydermere er der et loftsrum med god plads til lej og sjov – helt uden at det forstyrrer festlighederne.

Tøv ikke med at kontakte os, så vi kan få booket en dato til jer med det samme.