Konfirmation

Hold din konfirmation i Møllebæksalen og få en uforglemmelig dag. Faste lave priser.

Mangler du et festlokale til konfirmationen? Hold din konfirmation i Møllebæksalen og få en uforglemmelig dag. Tjek vores faste, lave priser og kalenderen for ledige datoer – og book med det samme. Du kan booke her eller sende os en mail på booking@møllebæksalen.dk.

Møllebæksalen er et stemningsfyldt og prisvenligt forsamlingshus beliggende i naturskønne og idylliske omgivelser i landsbyen Tyvelse ved Susådalen. Det er de perfekte omgivelser til konfirmanden, som ønsker en uforglemmelig dag med familie og venner.

Møllebæksalen er tæt på Ringsted, Sorø og Næstved og blot 12 minutters kørsel fra E20. Holdes konfirmationen i Glumsø kirke, er der kun få minutters kørsel til forsamlingshuset eller 10 minutter på cykel.

Med forsamlingshusets køkkenfaciliteter er der god mulighed for at lave, anrette og opbevare festmiddagen. Rengøring er naturligvis altid inklusiv i vores faste, lave priser. Så kan I koncentrere jer om at nyde festen og sikre, at konfirmanden får en dag for livet.  

Der er plads til 50 festglade mennesker i lokalet. Udover selve festlokalet indeholder Møllebæksalen en rummelig entré med plads til overtøj, hyggeligt lounge-område med sofaer, gode køkkenfaciliteter med industriopvasker, toiletter og en lukket gård med legefaciliteter til de yngste gæster. Ydermere er der et loftsrum med god plads til lej og sjov for børnene – helt uden at det forstyrrer festlighederne.

Tøv ikke med at booke dine datoer eller hør mere på booking@møllebæksalen.dk


.