Information

Priser

Prisen er 1999,-  inkl. moms for et døgns leje, hvilket anbefales til større fester. Har I bestilt et døgns leje, kan I tilkøbe yderligere døgn for kun 499,- inkl. moms.

Rengøring er altid inkluderet i prisen.  I skal blot sørge for det grove, dvs. oprydning og fejning af gulvet. Resten klarer vi – på den måde kan I nyde festlighederne mest muligt.

Leje af musikanlæg kan tilkøbes for kun 299,- inkl. moms.

Ønsker I at leje salen til en kortere reception eller arrangement, så kontakt os via kontaktformularen eller på booking@møllebæksalen.dk. Så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt, typisk indenfor 1-2 hverdage.

Faciliteter

Møllebæksalen kan bookes ved at anvende kontaktformularen her på hjemmesiden eller ved at skrive til booking@møllebæksalen.dk. Den normale svartid på henvendelser er 1-2 hverdage. Adressen er Tyvelsevej 51, 4171 Glumsø. Se eventuelt om salen er ledig på dine ønskede datoer under kalenderen.

Der er plads til 50 personer i alt.

Udover selve festlokalet er der et tilstødende loungeområde med sofaer, hvorfra der er udgang til en aflukket gård med legepladsen til festens alleryngste gæster. På førstesalen finder I derudover et loftsrum med sofaer og god plads, hvor børn og barnlige sjæle kan lege og spille mellem lejlighedstalerne – uden at forstyrre festen nedenunder.

Møllebæksalen rummer desuden et køkken med køleskab, komfur, opvaskemaskine og kaffemaskine samt skabe med opbevaringsplads, diverse køkkenudstyr og service nok til alle gæster.

I garderoben er der god plads til overtøj med bøjlestænger og et mindre sofaarrangement, hvor man i ro og mag kan tage imod festens gæster. Der er to toiletter.

Hvis I har brug for musik til festen, rummer salen et lydanlæg der kan lejes for en lille merpris. Se mere under priser.

Det er muligt at parkere foran Møllebæksalen. Hvis festen er i forbindelse med en kirkelig handling i Tyvelses idylliske landsbykirke, er der kun et par minutters gang til salen. Salen er løbende blevet renoveret og fremstår lys, indbydende og tidssvarende. Se billeder i galleriet.

Gode forbindelsesmuligheder

Møllebæksalen ligger i naturskønne omgivelser tæt på Susåen – og blot få minutters kørsel fra stationsbyen Glumsø. Herfra er der timedrift med direkte togforbindelse til blandt andet København, Ringsted, Næstved og Nykøbing Falster. I Glumsø er der gode indkøbsmuligheder.

I bil er der blot 12 minutter til Ringsted og Sorø samt omtrent 20 minutters kørsel til Næstved.  Det er let at komme til og fra E20, hvis venner eller familie kommer langvejs fra.

Salens Historie

Møllebæksalen er indbegrebet af dansk andelsbevægelse. Salen er i sin tid opført som varelager for det nærliggende andelsmejeri, men senere blev den solgt til landsbyens gymnastikforening. Udover at fungere som gymnastiksal for mange af Glumsø-områdets beboere, har den i årtier dannet rammen for et utal af fødselsdage, konfirmationer, barnedåb, bryllupper, foreningsfester, generalforsamlinger, sportslige arrangementer og alle typer festlige anledninger derimellem.  Vælger I Møllebæksalen som rammen om jeres næste fest, skriver I jer dermed ind i en årtier lang historie af liv og fest.

Området omkring landsbyen Tyvelse, hvor Møllebæksalen ligger, er særdeles naturskønt med skov, sø og å. Blot få kilometer fra salen løber Susåen, hvor det er muligt at leje kanoer.